Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:
https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm
Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα στο ίδιο μέσο από το οποίο πραγματοποιήθηκε η πληρωμή εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ο πελάτης επιφυλάσσεται κάθε δικαιώματος επιστροφής ή ακύρωσης της παραγγελίας του προϊόντος σε περίπτωση που κάποιο από τα χαρακτηριστικά ή τα μέρη του προϊόντος είναι διαφορετικά από ότι αναφέρονται και εμφανίζονται στις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της εταιρίας ή είναι ελαττωματικά. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής του προϊόντος επιβαρύνουν την εταιρία μας.

Σε περίπτωση που το προϊόν ή μέρη αυτού, επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή, η εταιρία έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση, για το κόστος της προκληθείσας ζημιάς.

Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για προβλήματα λόγο εσφαλμένης χρήσης του προϊόντος και σε καμία περίπτωση δεν βαρύνεται με την αντικατάσταση του προϊόντος.

Προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος σε αυτήν την περίπτωση είναι να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία άθικτη, να μην έχει επέλθει καμία φθορά σε αυτό, να μην έχει γίνει αποσφράγισή του και να έχετε διαθέσιμη την απόδειξη αγοράς του. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ελέγχετε τα προϊόντα που φτάνουν σε εσάς κατά την στιγμή της παράδοσής τους για εμφανή ελαττώματα των ίδιων ή της συσκευασίας τους.

Τρόπος Αλλαγής προϊόντος :

  • Μας ενημερώνετε ότι θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγή και δηλώνετε τα επιστρεφόμενα και τα επιθυμητά προϊόντα.
  • Καλείτε τον Courier να έρθει να παραλάβει από τον χώρο σας και στέλνεται τα προϊόντα που αλλάζεται με χρέωση παραλήπτη και ειδική μεταχείριση παράδοσης-παραλαβής.
  • Η AA-underwear προχωρά σε άμεση αποστολή των επιθυμητών προϊόντων την ώρα που θα παραλάβει από τον courier τα επιστρεφόμενα προϊόντα.
    Συμβολικό Κόστος Επιβάρυνσης: 3.80€

Για υγειονομικούς λόγους, δεν μπορούμε να δεχθούμε αλλαγή σε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και ανήκουν στις παρακάτω ομάδες προϊόντων:
α) γυναικεία σλιπ
β) γυναικεία τοπ
γ) ανδρικά boxer & slip
δ) ανδρικά τοπ